ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

23-28/12/2017

6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις

 • ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ!

1η Μέρα :  Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη – μουσείο την Πράγα, πρωτεύουσα της Τσεχίας με απευθείας ναυλωμένη πτήση. Άφιξη, γνωριμία με το τοπικό μας αντιπρόσωπο και άμεση επιβίβαση στα λεωφορεία για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμά μας με την ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης, στην Μικρή πόλη ( Μάλα Στράνα) και την Παλιά πόλη (Στάρε Μέστο). Θα επισκεφτούμε ανταλλακτήριο συναλλάγματος με πολύ καλούς όρους. Θα περπατήσουμε από την γραφική γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής  οδού» ως την πλατεία της Παλιάς Πόλης με το Δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι. Θα καταλήξουμε μεταξύ άλλων στο «Ομπέσνι Ντουμ» δημιουργία των σημαντικότερων Αρχιτεκτόνων, γλυπτών και ζωγράφων του 19ου αι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και χρόνος για ξεκούραση. Προαιρετική Βραδινή μεταφορά στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.

2η Μέρα : Πράγα / Ξενάγηση καστρούπολη

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την  επίσκεψη  μας στην Καστρούπολη (Hradčany), την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε: το  μοναστήρι Στραχόβ, το Λορέτο, το γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Βίττου, με εντυπωσιακά βιτρώ & το Μαυσωλείο των Βοημών Βασιλέων,το θησαυροφυλάκιο του Στέμματος ,τον δρόμο  των Αλχημιστών – το Χρυσό σοκάκι με τα χαρακτηριστικά κτίσματα και τέλος τον πύργο του Ιππότη Ντάλιμπορ, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της παραμυθένιας αυτής πόλης. Ελεύθερος χρόνος και προαιρετική αναχώρηση για την επίσκεψη μας στο ζωολογικό κήπο της Πράγας.

3η Μέρα : Πράγα ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στο CeskyKrumlov25ε ενήλικας και δωρεάν τα παιδιά

Πρωινό στο ξενοδοχείο, και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στο CeskyKrumlov – μια από τις ωραιότερες πόλεις της Βοημίας. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα  αναχώρηση και επιστροφή  στο ξενοδοχείο , Διανυκτέρευση.

4η Μέρα : Πράγα ελεύθερη μέρα ή προαιρετική επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο & προαιρετική κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα

Μια 2ωρη περιήγηση στο πάρκο το οποίο ιδρύθηκε το 1931 και φιλοξενεί 4600 διαφορετικά ζώα και πτηνά περίπου τα οποία αποτελούνται από 630 διαφορετικά είδη  για αυτό και αποτελεί ένα από τα πολυσύχναστα πάρκα επισκεπτών ανά τον κόσμο.. ( περίπου 1,3 επισκέπτες το χρόνο). Έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο, χρόνος για ξεκούραση.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.Το βράδυ σας προτείνουμε να   απολαύσετε την μαγευτική κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα απολαμβάνοντας τις ομορφιές της πόλης κάτω από  το φως του φεγγαριού!

5η Μέρα : Πράγα ολοήμερη εκδρομή στην Κούτνα Χώρα

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την Kutna Hora, στην επαρχία της Βοημίας  την πόλη με τον  τεράστιο αρχιτεκτονικό πλούτο και δεύτερη σημαντικότερη πόλη της Τσεχίας μετά την Πράγα.  Άφιξη και περιήγηση στην πόλη .Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε, να αγοράσετε αναμνηστικά, να πιείτε έναν καφέ  ή να γευματίσετε . Επιστροφή στο ξενοδοχείο,διανυκτέρευση

6η Μέρα : Πράγα/ ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ  - πτήση επιστροφής

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη  εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ,(διάρκεια διαδρομής 2 ώρες  o/w)  κτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέμπλα, σ’ ένα καταπράσινο γραφικό περιβάλλον που έγινε γνωστό λόγω των ιαματικών πηγών του. Τον 14ο αι. ονομάστηκε «βασιλική πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο, καθιερώθηκε δε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων  των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής.

Εδώ έγραψαν ο Γκαίτε και ο Σίλλερ, συνέθεσαν ο Μπετόβεν και ο Μπαχ, έβαλε νέους ορίζοντες ο Μαρξ και ξεκουράστηκε η Μαρία Θηρεσία. Ξενάγηση. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στη Πράγα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την προγραμματισμένη ώρα συγκέντρωσης και μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής .

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το άτομο στο δίκλινο

Το άτομο σε 

τρίκλινο

Επιβάρυνση

Σε μονόκλινο δωμάτιο

HB

1 γεύμα ή δείπνο την ημέρα σύνολο 4

HOTELARTEMIS-OLYMPIK 4*(ΣΤΑ 1ΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ)

495Ε ΗΒ                            95Ε 90Ε

ΜΕ 4 ΦΑΓΗΤΑ

HOLIDAY INN 4*

(ΣΤΑ 1ΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ)

525Ε ΒΒ 75Ε 95Ε BB

HOTEL MAJESTIC PLAZA 4*

OR SIMILAR  (KENTΡΙΚΟ)

585Ε ΒΒ 75Ε 135Ε BB

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΕΩΣ 22/01/2017 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

…… ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ARTEMIS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΟΥΦΕ …..

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ ΕΩΣ 6ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 150Ε ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Απευθείας ναυλωμένη πτήση τσάρτερ Ηράκλειο – Πράγα – Ηράκλειο
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
 • πρωινό καθημερινά  σε μπουφέ
 • Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη της Πράγας  παλιά πόλη
 • Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη της Πράγας  στην Καστρούπολη
 • Περιλαμβάνεται η εκδρομή στην Κούτνα Χώρα
 • ΔΩΡΟ 1 Ολοήμερη εκδρομή στο  Κάρλοβυ Βάρυ
 • έμπειρο ελληνόφωνο αρχηγό – συνοδό  καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Μεταφορές καθημερινά όπως απαιτεί το πρόγραμμα ανά ημέρα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας
 • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα, ιστορικούς χώρους και όπου αλλού απαιτούνται
 • Ότι αναφέρεται σαν προτεινόμενο ή προαιρετικό
 • Ποτά στα γεύματα / δείπνα
 • Επίσκεψη στον Ζωολογικό κήπο
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα
 • Εκδρομή στο Τσέσκυ Κρουμλοβ

ΠΡΟΣΟΧΗ!* ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ****ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.                                                                                                                                                                                                                                                      * ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ